MovieStats Polski English
E-mail: Hasło:
mężczyzna Jake Gyllenhaal US aktor ( ver: 49 / Zaakceptowany / Dodany przez: tomiga ) / Standardowy
Rozmiar OK: 100x120 Początek kariery: 1991-01-01
jake gyllenhaal.jpg Talent: 83 83
Popularność: 79 79
Dramat: 81 81
Humor: 69 69
Główne   1   2   3  4   Sexappeal: 81 81
Źródła:  http://www.imdb.com/name/nm0350453/ Akcja: 70 70
 Kultowi bohaterowie Kultowi bohaterowie Dodany: 2011-12-03 18:04:27 / Aktualizacja: 2018-02-13 21:46:26 Default 1.0
Opis:
Jake Gyllenhaal
Filmography:
 2018 The Division
 2017 Life
 2017 Okja
 2017/I Stronger
 2017 Wildlife
  The Man Who Made It Snow
 2016 Nocturnal Animals
 2015 Demolition
 2015 Everest
 2015 Southpaw
 2015 Accidental Love
 2014 Nightcrawler
 2013 Enemy
 2013 Prisoners
 2012 End of Watch
 2011 Source Code
 2010 Love & Other Drugs
 2010 Prince of Persia: The Sands of Time
 2009/I Brothers
 2007 Rendition
 2007 Zodiac
 2005 Jarhead - La fin de l'innocence
 2005 Proof
 2005 Brokeback Mountain
 2004 The Day After Tomorrow
 2002 Moonlight Mile
 2002/I Highway
 2002 The Good Girl
 2001 Lovely & Amazing
 2001 Bubble Boy
 2001 Donnie Darko
 1999 October Sky
 1998 Homegrown
 1993 Josh and S.A.M.
 1993 A Dangerous Woman
 1991 City Slickers