MovieStats Polski English
E-mail: Hasło:
mężczyzna Olivier Dahan FR reżyser ( ver: 53 / Zaakceptowany / Dodany przez: Arek ) / Standardowy
Rozmiar OK: 100x120 Początek kariery: 1998-01-01
olivier dahan dir.jpg Talent: 58 58
Popularność: 45 45
Dramat: 60 60
Humor: 50 50
Główne   1  2  3  4   Sexappeal: 0 0
Źródła:  http://www.imdb.com/name/nm0196860/ Akcja: 42 42
 Kultowi bohaterowie Kultowi bohaterowie Dodany: 2019-03-01 17:49:37 / Aktualizacja: 2019-03-04 08:07:41 Default 1.0
Musisz być zalogowany, aby skorzystać z tej opcji!
Opis / Filmografia
Olivier Dahan
Filmography:
2014 Grace of Monaco
2012 Les seigneurs
2010 My Own Love Song
2007 La Vie en Rose
2004 Crimson Rivers 2: Angels of the Apocalypse
2002 Ghost River
2001 Le petit poucet
1998 Déjà mort